particulier

Werkwijze particulier project

Advies

Bij een verbouwing komt er veel op u af. Door vooraf goed advies in te winnen blijft uw project overzichtelijk en komt u tot een optimaal eindresultaat. studio | elles van sluisveld kan u daarbij van dienst zijn.

Werkwijze

Ieder project is verschillend, dus de werkwijze wordt aangepast op wat het prettigst is voor uw situatie. Wellicht heeft u alleen een indelingsplan nodig, waarna u zelf verder kunt met de uitwerking. Maar het kan ook zijn dat u alles wilt uitbesteden, van het indelingsplan tot aan de complete afwerking en het begeleiden van de bouwwerkzaamheden. studio | elles van sluisveld kan dit voor u verzorgen en werkt daarbij in verschillende fases. U kunt vooraf, maar ook nog tijdens het project, bepalen welke fases u nodig heeft voor uw project.

Ontwerp op maat

De kosten zijn afhankelijk van de aard en grootte van uw project. Allereerst inventariseren we gezamenlijk uw project: we stellen uw wensen, eisen en budget vast en u zorgt voor bouwtekeningen van uw plan. Deze informatie wordt middels e-mail met elkaar gedeeld. Aan de hand van deze gegevens kijken we of we met elkaar in zee willen gaan en of het gewenst en/of nodig is om een intakegesprek in te plannen.

Intakegesprek

Het intakegesprek duurt ongeveer 1,5 uur en is kosteloos* als de opdracht wordt bevestigd. Een intakegesprek vindt plaats tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag, tussen 9:00 uur en 17:00 uur), op uw (bouw)lokatie, zodat de situatie bekeken kan worden. In het intakegesprek wordt de eerste opzet gemaakt voor het Programma van Eisen (PvE) aan de hand van de eerder door u doorgestuurde informatie. Het PvE is een document waarin al uw wensen, eisen, budget en de gewenste werkzaamheden worden vastgelegd, dit is een belangrijk onderdeel van de opdracht. Na akkoord tekenen we samen een opdrachtovereenkomst.

Dan kan het leukste gedeelte beginnen: het maken van het ontwerp.

*Mocht u onverhoopt toch niet met mij in zee willen gaan, ben ik helaas genoodzaakt € 149,- incl btw voor het gesprek en reiskosten (€ 0,19 per gereden kilometer) in rekening te brengen.