Presentatie van Microwoningen ‘De Mus’

Op de inloopavond van 12 december in de voormalige gymzaal aan de Floris V-laan in Waalwijk, worden ook de microwoningen, genaamd ‘De Mus’, ontworpen door studio | elles van sluisveld en ontwikkeld door Krens bouwontwikkeling gepresenteerd. Microwoning de Mus is een variant op de inmiddels zeer populaire, maar vaak tijdelijke en/of verplaatsbare ‘Tiny Houses’.

De microwoningen zijn bedoeld voor éénpersoonshuishoudens. Het zijn permanente, grondgebonden woningen die voldoen aan alle eisen van het bouwbesluit. Ook zullen ze energieneutraal worden opgeleverd. Ze worden gebouwd met traditionele bouwmaterialen als baksteen, staal en hout. De indeling van de kleine woning is dusdanig slim, dat een groot gevoel van ruimte ervaren wordt. De woonruimte bestaat uit een volledige keuken en een ruime zithoek, die extra licht krijgt door een vide. Op de verdieping bevinden zich een werkhoekje en een afgesloten slaapkamer.

Kortom: Microwoning De Mus biedt een nieuwe, unieke manier van wonen die aansluit bij de vraag van een steeds groter wordende doelgroep van éénpersoonshuishoudens.

De bedoeling is om dit type woning ook op andere plaatsen te gaan bouwen. Interesse: neem dan contact op met studio | elles van sluisveld. Mail naar info@ellesvansluisveld.nl, of bel met 06 21515472.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *