Eerste prijs prijsvraag gymzaal Waalwijk

Voor de herbestemming van een gymzaal in Waalwijk -om preciezer te zijn: Besoijen- heeft studio | elles van sluisveld een herbestemmingsplan ontwikkeld. Daarbij wordt de voormalige gymzaal omgebouwd naar 2 appartementen op de begane grond en 4 loftwoningen in de gymzaal zelf. Op het terrein naast de gymzaal komen 4 ‘Tiny Houses’. Zo willen we inspelen op de behoefte van een steeds grotere doelgroep: één – en tweepersoonshuishoudens, die nu vaak een beetje buiten de boot valt in het reguliere woningaanbod.

In totaal deden er 17 kandidaten mee aan deze prijsvraag. Ons plan kreeg van de gemeente de meeste punten. Samen met nummer 2 hebben we ons plan op maandag 16 april gepresenteerd aan de buurtbewoners. En met 19 van de 23 stemmen hebben de buurtbewoners eveneens voor ons plan gekozen! We zijn dan ook erg trots dat we dit plan uit mogen gaan voeren!

Voor dit project werkt studio | elles van sluisveld samen met Krens Bouwontwikkeling BV uit Tilburg.

→ ga naar dit project

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *