Herbestemming gymzaal Waalwijk ‘Buurten in Besoyen’

Voor de herbestemming van een gymzaal in Waalwijk, om preciezer te zijn: Besoijen, heeft studio | elles van sluisveld een herbestemmingsplan gemaakt. In totaal deden er 17 kandidaten mee aan deze prijsvraag. Ons plan kreeg van de gemeente de meeste punten. Samen met nummer 2 hebben we ons plan op maandag 16 april gepresenteerd aan de buurtbewoners. Omdat een aantal buurtbewoners langer de tijd nodig dacht te hebben om tot een goede beslissing te kunnen komen, is de uitslag uitgesteld tot dinsdag 24 april. De buurtbewoners kunnen tot maandag 23 april 17:00 uur de twee plannen bekijken in het gemeentehuis van Waalwijk. Beelden van ons project mag ik dus ook pas vanaf 24 april op deze site zetten, om stemmers niet van buitenaf te kunnen be√Įnvloeden. En wij spelen niet vals, dus houden we ons daaraan ūüėČ

kleurenplan voor basisschool ‘De Dolfijn Laurensvliet’ in Zwijndrecht

In navolging van het kleurenplan dat¬†studio | elles van sluisveld eerder maakte voor de nieuwbouw van basisschool ‘Hart van Meerdervoort’ in Zwijndrecht, is dit kleurenplan ontwikkeld voor de andere lokatie van de school, een schoolgebouw uit de jaren ’50 van de vorige eeuw. Het kleurenplan verwijst enigszins naar dat van de andere lokatie, het thema is ook hier ‘het Nederlandse landschap’, maar heeft toch een heel eigen identiteit die aansluit bij¬†het oudere gebouw.

Nieuwbouw Woonhuis in Elshout

Voor een opdrachtgever is studio | elles van sluisveld in samenwerking met ingenieursbureau Rosmalen momenteel bezig met het ontwerp van¬†een nieuw te bouwen woonhuis. Deze woning¬†komt in een bestaande straat en zal van het type ‘kortgevel boerderij’ worden, zodat het goed in het straatbeeld met lintbebouwing past. Er¬†wordt van binnen naar buiten ontworpen, zodat een ruim en logisch te gebruiken gezinswoning ontstaat, traditioneel gebouwd, maar wel met een paar moderne toevoegingen.

Oplevering project ‘De IJzergieterij’ woensdag 14 december 2016

Komende woensdag is het zover: de oplevering van project ‘De IJzergieterij’ aan de Piushaven in Tilburg. In dit voormalige fabriekspand/kerk/supermarkt zijn 16 loft-woningen, 2 luxe loft-appartementen en 2 commerci√ęle ruimtes gerealiseerd.

studio | elles van sluisveld heeft in samenwerking met architectenbureau frans van roy de architectenselectie -uitgeschreven door Krens Ten Brinke Projectontwikkeling- gewonnen en het ontwerp gemaakt, waarbij de grote open ruimte werd ingedeeld in 18¬†grondgebonden rug-aan-rug woningen, 2 appartementen op de kop aan de Piushaven met op de begane grond commerci√ęle ruimtes.¬†Uitdaging was om voldoende licht in de woningen te krijgen en de ruimtelijkheid te behouden, waarin we, getuige het feit¬†dat de woningen binnen¬†√©√©n dag allemaal verkocht waren, goed zijn geslaagd!

studio | elles van sluisveld heeft later bovendien opdracht gekregen om alle 3D visuals te maken alsmede het beeldmerk en het promotiemateriaal (verkoopbrochure, nieuwsbrieven, bouwborden etc.) ten behoeve van de verkoop van de woningen.

Kortom: een heel mooi totaalproject!

3D visuals voor ‘schandvlek’ in Drunen

Uit Brabants Dagblad van 10 oktober: DRUNEN – De omgevingsvergunning voor de bouw van tien appartementen op de hoek Grotestraat – Jacobus van der Meijdenstraat in Drunen ligt bij de gemeente Heusden. Omdat het plan past binnen het gelden bestemmingsplan, verwacht Anton Peters van De Wit Projectmanagement dat de vergunning snel wordt afgegeven.

De visuals voor de 10 nieuwe appartementen op deze plek zijn gemaakt door studio |¬†elles van sluisveld! Ziet er wel wat anders uit ūüėČ

zie artikel 

 

 

Ingekleurde plattegronden

In verkoopbrochures zijn doorgaans ingekleurde¬†plattegronden te zien. Deze maken het¬†voor potenti√ęle kopers, die vaak niet gewend zijn om zwart-wit plattegronden te lezen, in een oogopslag duidelijk hoe hun toekomstige woning is ingedeeld en ingericht kan worden. studio | elles van sluisveld maakt hiervoor gebruik van een eigen, unieke stijl, die afwijkt van wat er standaard te zien is in verkoopbrochures, zodat uw project er nog meer uitspringt!