Compleet interieurplan al vanaf € 795,- incl. btw!

Een goed interieurplan voor weinig geld?

Voor particulieren biedt studio | elles van sluisveld de mogelijkheid te kiezen voor het laten maken van alleen een adviesplan, bijvoorbeeld omdat u alleen wat ideeën nodig heeft voor de inrichting van uw ruimte. Dit kan geheel digitaal, er is geen intakegesprek, zodat de kosten voor u laag kunnen blijven.

Wat moet u doen?

U stuurt mij via e-mail uw wensen, een plattegrond van de ruimte(s) die u aangepakt wil hebben en duidelijke foto’s van die ruimte(s), hoogtematen van ramen, deuren en plafonds, eventueel aangevuld met een link naar een Pinterestbord met daarin afbeeldingen die u aanspreken. En hoe uitgebreider uw input, hoe beter het plan aan uw wensen zal voldoen! Op basis van deze input ontvangt een digitaal adviesplan, bestaande uit een plattegrond, een aantal 3D visuals en tips voor kleuren, materialen, meubels en verlichting. U betaalt dit advies vooraf. Na ontvangst van uw betaling zal ik starten met het maken van het plan. Dit plan ontvangt u binnen 4 weken na betaling via e-mail.

Wat kost het?

Kosten hiervoor zijn: € 849,- incl. btw voor de eerste ruimte en € 595,- incl. btw voor elke volgende ruimte. (Een woonkamer met open keuken wordt beschouwd als twee ruimtes).

Interesse?

Neem contact op via info@ellesvansluisveld.nl of bel 06 21515472

Als u toch liever inspraak wilt hebben in het ontwerp van uw project, kunt u natuurlijk ook het reguliere traject doorlopen. Hiervoor maak ik graag een offerte!

kleurenplan voor basisschool ‘De Dolfijn Laurensvliet’ in Zwijndrecht

In navolging van het kleurenplan dat studio | elles van sluisveld eerder maakte voor de nieuwbouw van basisschool ‘Hart van Meerdervoort’ in Zwijndrecht, is dit kleurenplan ontwikkeld voor de andere lokatie van de school, een schoolgebouw uit de jaren ’50 van de vorige eeuw. Het kleurenplan verwijst enigszins naar dat van de andere lokatie, het thema is ook hier ‘het Nederlandse landschap’, maar heeft toch een heel eigen identiteit die aansluit bij het oudere gebouw.

Nieuwbouw Woonhuis in Elshout

Voor een opdrachtgever is studio | elles van sluisveld in samenwerking met ingenieursbureau Rosmalen momenteel bezig met het ontwerp van een nieuw te bouwen woonhuis. Deze woning komt in een bestaande straat en zal van het type ‘kortgevel boerderij’ worden, zodat het goed in het straatbeeld met lintbebouwing past. Er wordt van binnen naar buiten ontworpen, zodat een ruim en logisch te gebruiken gezinswoning ontstaat, traditioneel gebouwd, maar wel met een paar moderne toevoegingen.

Oplevering project ‘De IJzergieterij’ woensdag 14 december 2016

Komende woensdag is het zover: de oplevering van project ‘De IJzergieterij’ aan de Piushaven in Tilburg. In dit voormalige fabriekspand/kerk/supermarkt zijn 16 loft-woningen, 2 luxe loft-appartementen en 2 commerciële ruimtes gerealiseerd.

studio | elles van sluisveld heeft in samenwerking met architectenbureau frans van roy de architectenselectie -uitgeschreven door Krens Ten Brinke Projectontwikkeling- gewonnen en het ontwerp gemaakt, waarbij de grote open ruimte werd ingedeeld in 18 grondgebonden rug-aan-rug woningen, 2 appartementen op de kop aan de Piushaven met op de begane grond commerciële ruimtes. Uitdaging was om voldoende licht in de woningen te krijgen en de ruimtelijkheid te behouden, waarin we, getuige het feit dat de woningen binnen één dag allemaal verkocht waren, goed zijn geslaagd!

studio | elles van sluisveld heeft later bovendien opdracht gekregen om alle 3D visuals te maken alsmede het beeldmerk en het promotiemateriaal (verkoopbrochure, nieuwsbrieven, bouwborden etc.) ten behoeve van de verkoop van de woningen.

Kortom: een heel mooi totaalproject!

3D visuals voor ‘schandvlek’ in Drunen

Uit Brabants Dagblad van 10 oktober: DRUNEN – De omgevingsvergunning voor de bouw van tien appartementen op de hoek Grotestraat – Jacobus van der Meijdenstraat in Drunen ligt bij de gemeente Heusden. Omdat het plan past binnen het gelden bestemmingsplan, verwacht Anton Peters van De Wit Projectmanagement dat de vergunning snel wordt afgegeven.

De visuals voor de 10 nieuwe appartementen op deze plek zijn gemaakt door studio | elles van sluisveld! Ziet er wel wat anders uit 😉

zie artikel 

 

 

Ingekleurde plattegronden

In verkoopbrochures zijn doorgaans ingekleurde plattegronden te zien. Deze maken het voor potentiële kopers, die vaak niet gewend zijn om zwart-wit plattegronden te lezen, in een oogopslag duidelijk hoe hun toekomstige woning is ingedeeld en ingericht kan worden. studio | elles van sluisveld maakt hiervoor gebruik van een eigen, unieke stijl, die afwijkt van wat er standaard te zien is in verkoopbrochures, zodat uw project er nog meer uitspringt!