beeldmerk De IJzergieterij
fabrieksmatig wonen

Oplevering project ‘De IJzergieterij’ woensdag 14 december 2016

Komende woensdag is het zover: de oplevering van project ‘De IJzergieterij’ aan de Piushaven in Tilburg. In dit voormalige fabriekspand/kerk/supermarkt zijn 16 loft-woningen, 2 luxe loft-appartementen en 2 commerciële ruimtes gerealiseerd. Dit project is een samenwerking van architectenburo Frans van Roy met studio | elles van sluisveld .

We hebben eind 2014 gezamenlijk de architectenselectie gewonnen en het ontwerp gemaakt, waarbij de grote open ruimte werd ingedeeld in 16 grondgebonden rug-aan-rug woningen, 2 appartementen op de kop aan de Piushaven met op de begane grond commerciële ruimtes. Uitdaging was om voldoende licht in de woningen te krijgen en de ruimtelijkheid te behouden, waarin we, getuige het feit dat de woningen binnen één dag allemaal verkocht waren, goed zijn geslaagd!

studio | elles van sluisveld heeft later bovendien opdracht gekregen om alle 3D visuals te maken alsmede het beeldmerk en het promotiemateriaal (verkoopbrochure, nieuwsbrieven, bouwborden etc.) ten behoeve van de verkoop van de woningen

Kortom: een heel mooi totaalproject!